Vælg en side

Tjen Penge På Undersøgelser

Bliv en del af panelet og bliv belønnet for at dele dine meninger og tage undersøgelser! Kundepanel.com er en fantastisk måde at tjene penge på online ved at deltage i simple undersøgelser. Vil du vide mere? Lad os komme I gang!

❗Husk at udfylde oplysningerne om din målgruppe i din profil.

Først skal du opsætte en individuel profil, og det er vigtigt, at du gør dette omhyggeligt, så vi kan finde de rette undersøgelser til dig. Når du har færdiggjort profilen, sender vi dig et aktiveringslink til den adresse, du brugte, da du registrerede dig selv på Kundepanel.com, og så er du klar til at komme i gang!

Jo mere nøjagtig du er, når du udfylder din profil, desto flere undersøgelsesinvitationer vil du modtage, og desto flere penge og belønninger vil du indtjene!

 

Tjen penge for at dele din mening

Besvar undersøgelser om produkter og tjenester på en sjov måde og bliv belønnet for at dele dine meninger. Du kan tjene penge eller få gavekort ved at deltage i undersøgelser.

Udfyld formularen omhyggeligt og tilmeld dig Kundepanel.com, som er et velanset panel, hvor brugere har indflydelse på nye produkter og udviklingen af fremtidige produkter. Du kan tjene penge på samme tid – op til 40 kroner per undersøgelse – så du kan opbygge en god indtjening i løbet af ingen tid. Dine meninger værdsættes, og vi vil gerne belønne dig for at dele dem.

Hos Kundepanel.com sørger vi for, at alle dine oplysninger er anonyme, så de ikke kan føres tilbage til dig. Du kan enten tjene penge eller gavekort på betalte undersøgelser, og du kan begynde at tjene penge eller gavekort på undersøgelser lige nu! 

Hvor meget får jeg for en betalt undersøgelse?

Dine belønninger bliver sendt til en virtuel tegnebog eller til din PayPal-konto. Eller du kan vælge at få din indtjening udbetalt som et gavekort eller give den til velgørenhed. Størrelsen på belønningen afhænger af længden på undersøgelserne; den kan være på op til 32 kroner. Generelt er belønningerne på mellem 2,4 og 16 kroner. Du kan få udbetalt pengene, efter du har tjent 40 til 80 kroner.

Paypal

Få pengene udbetalt på PayPal

Du kan indløse penge hurtigt og nemt til din PayPal-konto. Du skal bruge den samme e-mail på din PayPal-konto, som du bruger på Kundepanel.com. Du kan indløse penge til din PayPal-konto, efter du har tjent mindst 80 kroner.

WWF

WWF

Du kan vælge at donere dine indtjente points til velgørenhed. Via panelet kan du støtte Verdensnaturfonden WWF. Giv en gave, der skaber forandring ved at hjælpe både dyr og naturen.

Gogift Super gavekort

Gavekortet.dk

Med GoGift Supergavekortet kan du vælge at modtage gavekort fra hundredvis af forskellige virksomheder. Udbetalingsgrænsen kan findes på din konto. Et gavekort med oplysninger bliver derefter sendt til din e-mailadresse. Du kan klikke her for at se hvilke virksomheder, der understøtter Supergavekortet.

Amnesty International

Amnesty International

En anden måde du kan give til velgørenhed på, er ved at donere dine belønninger til Amnesty International. Hjælp os med at sikre menneskerettigheder!

Bliv influencer og tjen penge på undersøgelser

Bliv influencer og tjen penge på undersøgelser!

Din mening er vigtig. DIN stemme vil blive hørt.

Meningsmålinger er en effektiv måde for virksomheder at få feedback og udviklingsideer fra kunder på. De værdsætter din mening, og din stemme bliver hørt. Virksomheder og fællesskaber vil gerne høre din mening om deres produkter og tjenester eller endda om deres produktlanceringer. Ved at tage undersøgelser kan du være en stor hjælp for disse virksomheder.

Virksomheder betaler glædeligt for disse meninger, så du kan altid blive belønnet for at dele dine meninger. Undersøgelserne kommer fra virksomheder, der gerne vil høre din mening om deres produkter. Derudover bliver undersøgelser fra Kundepanel.com ofte citeret i kendte aviser. Der er mange kendte brands, som foretager meningsmålingerne på Kundepanel.com.

Opinionapp logo

OpinionApp panel applikation

Så snart du har oprettet en konto på Kundepanel.com, anbefaler vi, at du installere Opinionapp applikation fra App Store eller Google Play Store. Dette giver dig adgang til alle betalte undersøgelser lige ved hånden med blot én enkelt applikation. Med hjælp af OpinionApp kan du deltage i alle paneler fra Cint. Så kan du nemt tjene lidt ekstra penge med appen, uanset hvor du er.

Opret først en konto på Kundepanel.com, bekræft din konto, svar på de indledende spørgsmål, installér applikationen og log ind på tjenesten med dine oplysningerne. Du kan tage undersøgelser når som helst og hvor som helst – selv når du venter på din bus – og tjene penge samtidig.

     

OpinionApp

“Tjen nemme penge på internettet! Jeg fandt Kundepanel.com, og jeg har brugt min fritid på at tage interessante undersøgelser fra kendte virksomheder fra tid til anden. Mens jeg er på vej på arbejde på bussen, har jeg ofte noget tid til at udfylde undersøgelser. Jeg tror, at jeg kan gøre en forskel. Jeg er meget tilfreds med de hurtige udbetalinger, og jeg har tjent nogle gode lommepenge med Kundepanel.com. Jeg installerede Opinionapp applikation, så jeg kan tage undersøgelser når som helt og hvor som helst. Betalte undersøgelser er en effektiv måde at tjene lidt ekstra penge på. Jeg vil helt klart anbefale det! – Andrei / København

 

Tjen nemme penge på internettet!

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål fra Kundepanel.com. Hvis du har brug for mere hjælp, bør du gøre dig bekendt med vores sider og dernæst tilmelde dig hjemmesiden.

Du kan finde kundesupport og ofte stillede spørgsmål, såvel som svar på alle de spørgsmål du måtte have. Hvis du ikke kan finde et svar på dit spørgsmål her, så kontakt os venligst og vi vil stå klar til at hjælpe dig.

Er tjenesten pålidelig?

Kundepanel.com er blevet skabt i samarbejde med det svenske, verdensledende forskningsfirma Cint AB, der opererer over hele verden. Du har intet at bekymre dig om. Sikkerhed og databeskyttelse er vores prioritet. Vores hjemmeside er beskyttet med en SSL-kryptering, så eksterne parter ikke kan få adgang til det.

Hvad sender I til min e-mail?

Invitationslinks til undersøgelser vil blive sendt til din e-mail. Først skal du bekræfte din konto ved at klikke på bekræftelseslinket, som blev sendt til din e-mail.

Hvordan modtager jeg min første undersøgelser?

Du skal oprette en konto på Kundepanel.com via formularen på toppen af siden. Dernæst bedes du udfylde oplysningerne om din målgruppe så nøjagtigt som muligt, så vi kan målrette undersøgelserne specifikt til dig. Du vil modtage undersøgelser, når virksomheder har brug for din mening. Du kan modtage undersøgelser øjeblikkeligt eller så snart som muligt, men altid inden for 2-3 uger fra registreringsdatoen.

Hvordan virker PayPal?

PayPal er meget nem at bruge og er en elektronisk tegnebog/betalingstjeneste på internettet, hvor dine penge vil blive udbetalt til, når du har tjent mindst 80 kroner. Du kan også få udbetalt dine penge til din bankkonto fra din PayPal-konto. Læs mere om PayPal.

Hvor meget kan jeg tjene?

Du kan tjene så meget, som du vil. Din indtjening afhænger af, hvor mange målgrupper du er berettiget til. Du bliver inviteret til disse undersøgelser, og du har chancen for at deltage i dem. Du skal udfylde dine oplysninger korrekt, så vi kan sende undersøgelserne til dig. I gennemsnit tjener vores brugere hundredvis af kroner. Der er mulighed for at tjene op til 800 kroner om måneden, hvis du er berettiget til at deltage i mange målgrupper. Belønningerne er baseret på længden af undersøgelserne og er oftest på mellem 0,32 til 32 kroner.

Betalte undersøgelser

Betalte undersøgelser finansieres af forskellige virksomheder og foreninger. Du vil blive belønnet, når du tager disse undersøgelser og deler værdifuld information med virksomheder i form af dine meninger. Dette er en praktisk måde at tjene lidt ekstra penge på. Det er helt gratis at deltage på Kundepanel.com, så hvorfor ikke starte i dag?
Vi anbefaler, at du udfylder din personlige profil omhyggeligt og besvarer de indledende spørgsmål. På denne måde kan vi give dig så mange betalte undersøgelser som muligt.
Gå til toppen af siden og tjen penge på betalte undersøgelser i dag.